Vragen?
Voor al uw vragen kunt u terecht op onze contactpagina

Bestellen?
Zoek en bestel wijnen op de pagina “onze wijnen

 

 

Bestelinfo

Algemene voorwaarden

 

Hoe bestellen?

Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u een automatische mail met uw bestelling dat u net geplaatst heeft in detail. Eens u antwoord heeft gekregen van ons dat alle goederen binnen zijn vragen wij u om het bedrag over te schrijven. Eens de betaling binnen is versturen wij uw goederen.

 

Betaalmethode

​Uw bestelling wordt opgestuurd op het moment dat wij het correcte bedrag hebben ontvangen op onze rekening. Het pakket wordt opgestuurd met één van onze chauffeurs als ze in de buurt zijn. Indien het een bestelling is waar we niet in de buurt komen of uit het buitenland wordt deze verzonden met Bpost.

Indien de bestelling wordt geleverd met onze chauffeur nemen wij via mail contact met u op om een datum en het uur af te spreken.

 

Herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via info@afinewine.be op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Als u de overeenkosmt herroept, ontvangt u alle betalingen die u op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van evntuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wij van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaart levering) onverwijld en in ieder geval niet laten dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug op dezelfde manier als u heeft betaald. Indien het pakket teruggestuurd moet worden gebeurt dit op uw eigen kosten.

ODR- platform: https://webgate.ec.europa.eu/odr/

 

Formulier voor herroepping

(dit formulier alleen invullen en opsturen als u de overeenkomst wilt herroepen)

U kunt dit kopiëren en in een word bestand invullen.

​Aan A Fine Wine, Doenaertstraat 30 C - 8510 Marke, info@afinewine.be

Ik/Wij deel/delen u hierbij mede dat ik/wij onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst herroep/herroepen

Besteld op ...../...../.....     Ontvangen op ...../...../.....

Naam consument:

Adres consument:

Handtekening van consument(en)

 

Gelieve indien nodig dit formulier in te vullen en door te mailen naar info@afinewine.be